مشاوره حقوقی رایگان - نگهداری کودک

نگهداری کودک یک ساله در خانه ی متاهلی بر عهده ی زوج است یا زوجه؟ و ایا اگر سر این موضوع مشکلی بین زن و شوهر پیش بیاد باید چکار کنند؟؟ مثلا در بیشتر مواقع پدر کودکی از فامیل ما به بهانه ی کار زیاد و.... از نگهداری طفره می ره، و صبح تا شب بیرون از منزله، و مسعولیت نگهداری کودک بر عهده ی مادر یا اقوام ایشان می افته. راهکار چیست؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه بهتر است که قبل از هر چیز اول به مشاورین خانواده مراجعه کنید سپس به فکر راه کار حقوقی باشید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هردو
از بزرگترها کمک بگیرید یا مشاور خانواده اگر نشد دادگاه خانواده
مادر دادخواست پرداخت حق الزحمه بابت نگهداری کودک بدهد