مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف منجر به فوت

سلام چندروزپیش پدرم که باموتورسکلت درحال بازگشت به خانه باماشین پرادوتصادف کردن متاسفانه فوت کردن کارشناس پلیس راه زدن انحراف موتور سرعت زیادماشین 50.50.زدن البته چندنفرشهادت میدن موتورانحراف نداشته آیا شهادت دادن درروندپرونده تاثیردارد

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اعتراض به نظر افرس کارشناس راهور وجود دارد ولی در رویه معمولا رای بنابر نظر افسر پرونده صورت می‌گیرد البته همیشه اینطور نیست ولی میزان تقصیر راکبان بر همین اساس تعیین میشود

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله. درخواست کارشناسی مجدد کنید