مشاوره حقوقی رایگان - معامله فضولی

سلام.
اتومبیلی یک سال پیش از شخصی خریدم که مال خودش نبود واسه یکی از بستگان که به گفته ی خودش واسه دایی ایشون بود. من همیشه با مالک معامله کردم و هیچوقت چنین معامله ای ندیدم و نکردم.
اول اینکه ایشون قرارداد و به اسم خودش در نمایشگاه تنظیم کرد.
دوم اینکه نمایشگاه منو از عواقب چنین معامله ای مطلع نکرد.
سوم اینکه ایشون تمام پول خودش رو گرفت، یعنی شخص معامله کننده.
در عوض از طریق مالک به من وکالت داده شد برای تعویض پلاک.
اما چون خلافی رو پرداخت نکرد من هم در مدت یک ماهه وکالت ایشون نتونستم تعویض پلاک کنم و بابت ندادن خلافی شکایت کردم و ایشون یعنی شخص معامله کننده محکوم شد.
من هیچوقت مالک رو ندیدم.
اول اینکه آیا این معامله فضولی محسوب میشه باتوجه به وکالتی که صاحب ماشین به من داده؟
ایا میتونه معامله رو بهم بزنه و باعث ضرر من بشه؟
بهتره من از مالک بابت دادن وکالت برای تعویض پلاک و زدن سند شکایته الزام بزنم یا از شخص معامله کننده؟
البته عرض کنم من دانشجوی ترم یک حقوق هستم و تازه متوجه داستان این معامله شدم و دیدم چقدر ناآگاه بودم.
ممنون میشم کمکم کنید.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.مالک با دادن وکالت برای تعویض پلاک,بطورضمنی,معامله را تنفیذ نموده وحق رد معامله راندارد.دادخواست الزام به تنظیم سندتقدیم دادگاه نمایید.