مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب به دلیل شرط بندی سایت اونم شاید

سلام خسته نباشید من نزدیک به 6ماه هست حسابهام کلا مسدود شده و در مغازه کار میکنم و میگن باید برم هواز هر جای سر زدم و جواب سربالا گرفتم الان هم میخوام ازداوج کنم نمیتونم وام بگیرم و تا عید فرصت دارم چون دهه 60 هستم میشه کمکم کنید هر کاری باشه و هر هزینه ای باشه پرداخت میکنم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بایستی پرونده خویش را درشهرمربوط پیگیری و درجلسات رسیدگی شرکت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خودت یا وکیلت باید برید اهواز جریمه را پرداخت کنید تا حسابتون رفع توقیف شود