مشاوره حقوقی رایگان - طی شماره... پرونده مختومه شده به دلیل اجرای حکم

سلام وقت بخیر
من تو دادگاه محکوم شدم و دادگاه اعسار منو قبول کرد و حکم به تقسیط داد و پرونده به اجرای احکام ارجاع شد.من پیش قسط رو پرداخت کردم و قسط اول رو هم در زمان معین شده توسط اجرای احکام پرداخت کردم.
امروز که تو سامانه عدل ایران روند کار پرونده رو میخوندم نوشته شده بود که پرونده طی شماره فلان مختومه شده به دلیل اجرای حکم
میخواستم بدونم معنی این چیه
ایا شاکی خودش پرونده رو مختومه کرده؟ یا دلیل دیگه ای داره؟
و اینکه تحت هر شرایطی تا زمان پرداخت نشدن کامل اقساط یا صدور حکم جلب از طرف شاکی ایا پرونده در اجرای احکام مختومه میشود؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.درسررسید بایستی اقساط را بپردازید، وگرنه به درخواست محکوم له جلب میگردید.