مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با موتور

من و پسر خالم داخل یک خیابان می رفتیم که یهو ماشین دنده عقب گرفت و زد به ما من چند خراش برداشتم و زخم پسر خالم پای چپش به شدت درد کرد ولی نشکست و راننده فرار کرد ما پلاک رو برداشتیم و افسر نیروی انتظامی اومد یه برگه نوشت گفت بدید خدمات قضایی موتور هم کاملا خورد شده بود آیا اگه شکایت کنیم پولی چیزی دستمون می رسد و آیا ما مقصر نمی شویم ممنون راهنمایی کنید و نیاز به وکیل هست یا نه؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت مقصر بودن طرف مقابل دیه وخسارت به شما تعلق میگیرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت کنید دیه و خسارت موتور را ازش بگیرید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

این موضوع در صلاحیت افسر و دادگاه است