مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اعتراض به رای دادگاه تجدید نظر

بنده از منابع طبیعی سنقر به علت ملی بودن زمین کشاورزی با فرم دادخواستی که خود منابع طبیعی داد و پر کردیم شکایت و برای دادگاه شعبه 4حقوقی کرمانشاه فرستادیم در جواب دادگاه نظر به اینکه دعوای اثبات مالکیت و اعتراض به نظریه تشخیص باید به طرفیت اداره منابع طبیعی استان و اداره منابع طبیعی شهرستان محل وقوع ملک مطرح شود ولی خواهان دعوای خود را فقط به طرفیت منابع طبیعی استان کرمانشاه مطرح نموده لذا دعوا به درستی مطرح نشده منابع طبیعی سنقر زیر نظر منابع طبیعی کرمانشاه میباشد چکار باید کنیم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از این رای به دادگاه تجدید نظر اعتراض کنید.
چنانچه تجدید نظر همان رای را تایید کرد دوباره دادخواست بدهید و اینبار هر دو منابع طبیعی استان و شهرستان را طرف قرار دهید