مشاوره حقوقی رایگان - حبس تعزیری و وثیقه

سلام نامزد من بخاطر درگیری به یک سال حبس تعزیری محکوم شده میشه سند وثیقه گذاشت که حبسو نکشه یا خریدش

پاسخ ها :

ایمان صالح رمجیان

جناب آقای ایمان صالح رمجیان:

سلام و‌درود خیر حد اقا باید یک سوم مجازات کشیده بشه ، مگر اینکه از شاکی رضایت بگیرید و‌تقاضای تخفیف کنید تا قاضی مجازات حبس رو تبدیل کنه

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

اگر فرجه قانونی برای تجدیدنظرخواهی به اتمام نرسیده می تواند اعتراض و مستند به ماده 37 و 38 قانون مجازات اسلامی تقاضای تخفیف بنماید
ویا اینکه
اسقاط حق تجدیدنظرخواهی و مستند به ماده 442 آ د ک
تقاضای تخفیف بنماید.