مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

با سلام و درود
من چند ماه پیش همسرم ازم شکایت رابطه نامشروع نمود و من منع تعیقب خوردم و حالا دوباره از من شکایت کرده فقط با این تفاوت که در مرحله اول چنتا اسکرین شات داشت و حالا یه عکس لختی و اسکرین شات از چت ها آیا به نتیجه خواهد رسید؟و بغیر از چت کردن هیچ چیز دیگه ای در میان نبوده وقتی من بار اول منع تعقیب خوردم چطور میتواند دوباره شکایت کند و دستور پرینت شماره بدهد؟؟
لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اگرمنع تعقیب بخاطر فقد ادله بوده,با کشف دلیل جدید,دوباره می تواند شکایت کند ولی برای رسیدگی نیازبه موافقت دادگاه رادارد لذا در اولین حضور,رای منع تعقیب را به رییس دادگاه ارایه نمایید