مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف

اینجانب خانه دارم 35 سال در آن زندگی کرده و سند تک برگ آن بنام است 1 سال پیش دخترم چون مشکل داشت و شورای زندانی شده بود نزد من در خانه آمد و با من شروع به زندگی کرد و هنگامی که همسرم فوت کرد من را به منزل راه نداد و وقتی داخل خانه رفتم شکایت کرده و اتهام ورود به من زد که باعث شد با مامورین درگیر شوند قاضی با اطلاعات در روز پنج‌شنبه و درخواست وثیقه است من به مدت چهار روز زندانی شوم من یک زن 60 ساله هستم که این مشکل برای من پیش آمد لطفاً مرا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.بافوت شوهر, اگرهمسردایمی متوفی باشید,متاسفانه یک هشتم از بهای خانه واموال غیرمنقول رابه ارث می برید.لذا شما مالک خانه نیستید ونمی توانید تصرفاتی در آن داشته باشید ومنع تصرف دختر هم نمی توانید بکنید دراسرع وقت دادخواست مطالبه مهریه ودرخو است توقیف منزل وهمچنین دادخواست مطالبه بهای ثمنیه. ومطالبه اجرت المثل ایام زوجیت را تقدیم تقدیم دادگاه کنید.