مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت پارک خودرو همسایه در پارکینگ

سلام باتوجه به اینکه در هرسند فقط یک پارکینگ ثبت شده واحد کناری ما تحت عنوان ما پارکینگ مزاحم داریم و می‌توانیم دو ماشین پارک کنیم به شدت مزاحم ما هست پلیس 110 آمد و کد شورای حل اختلاف داد و رفت باتوجه به اینکه رفتن به شورای حل اختلاف و پرداخت هزینه ها گزاف و اتلاف وقت چه کار دیگری ما می‌توانیم بکنیم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مزاحمتی دارد می توانید فیلم و عکس بگیرید با عنوان مزاحمت شکایت کنید.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. خیر، راهی جز طرح شکایت وجودندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید صورت مجلس تفکیکی بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر ایشان پارکینگ دارد می‌تواند پارک نماید در غیر این صورت می‌بایست از طریق مرجع قضایی پیگیری نمایید شکایت شما هم هزینه‌ای ندارد هزینه بسیار ناچیز دارد