مشاوره حقوقی رایگان - چک

با سلام و خسته نباشید بر وکلای عزیز دادراه.
من بابت چک اعسار داده بود که رای صادر شد در شورای حل اختلاف به مبلغ 20 میلیون تومان اجراییه هم قبلا صادر شده بود اعسار من مورد قبول واقع شد و 10 روز باقی مانده بود به پایان اعتراض که شاکی اعتراض میده و همان روز اعتراض نیز برای من مجدد پیام میاد که پرونده شما به اجرای احکام مدنی شورای حل اختلاف واصل شد خواستم بدان کار این شورا که پرونده به اجرا احکام فرستاده درست بوده است یا خیر در کل 3 فقره چک داشتم که هر 3 بار همین کار را انجام داده اگر کارش درست نبوده محبت کنید بفرماید من باید چکار کنم که مجدد این کار را تکرار نکند. با سپاس

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.ارسال پرونده محکومبه, به اجرای احکام,کاملا قانونی بوده ودادخواست اعسار وحکم تقسیط شما مانع اجرای حکم جهت شناسایی وتوقیف اموال احتمالی شما ومزایده وفروش این اموال نخواهد شد.فقط جلب شما صادر نمی گردد.