مشاوره حقوقی رایگان - تصادف منجر به فوت عابر پیاده

باسلام
برادر بنده همین امشب در حالی که دنده عقب میرفته با یک عابر پیاده تصادف میکنه واز اونجایی که وحشت زده شده بوده وازطرفی صدای دادوفریاد حاضرین رو میشنوه که میگفتن بگیریدش میترسه که بهش حمله ور بشن لذا از محل متواری میشه اما فقط بعداز چند دقیقه با خودش با 110تماس گرفته وباراهنمایی اپراتور خودش رو تسلیم کلانتری اون منطقه میکنه الان باتوجه به مسائل پیش امده واینکه اون بنده خدا فوت شدن تکلیف ایشون چیه البته همه مدارکشم کامل هست.لطفا راهنمایی بفرمایید چون خیلی نگران برادرم هستم .
قبلا از لطف شما کمال تشکر رو دارم.

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام غیر عمدی بوده است دیه پرداخت میشود توسط بیمه خودرو

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مشکلی خاصی پیش نمیاد.
مجازات دیه و ممکن است حبس نیز تعیین شود .
حبس قابل تعلیق است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه غیر عمدی بوده است شرایط متفاوت است اما در هر صورت می‌بایست رضایت گرفته شود حبس به عنوان جزای عمومی و دیه نیز دارد