مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

تصادفی با یک بچه 5سال در خیابان داشتم یک دفعه بچه آمد جلو ماشین و به او برخورد کردم وسرعتم 30 یا40بودواز روبرو ماشین با نور شدید یه بالا در حال عبوربود متاسفانه بچه فوت کرد گواهی نامه وبیمه دارم تکلیف من چی؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد
بیمه تا سقف تعهدات خود مکلف به پرداخت است....

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بیمه دیه را پرداخت می کند و مجازات حبس یا جزای نقدی نیز تعیین می شود و امکان تعلیق اجرای مجازات حبس نیز وجود دارد.

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

با سلام تقاضای ارجاع به کارشناسی نمایید که میزان تقصیر را مشخص کند

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام دیه ی قتل غیرعمدی را باید بیمه پرداخت کند

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.اگرشمامقصراعلام شوید دیه ازبیمه پرداخت می شود.وازنظرجنبه عمومی ممکن است به جزای نقدی محکوم شوید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام دیه توسط بیمه پرداخت میشود و جزای نقدی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا بیمه مقصر را اعلام می‌نماید شاید بچه مقصر شود که در آن صورت چیزی به گردن شما نیست

یا تقسیم بندی می‌شود و در آن صورت بیمه مطابق تقصیری که شما کردید می‌پردازد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما زمانی که گوشی پیدا می‌کنید مالکان نیستید می‌بایست آن را تحویل دهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خدا را شکر که بیمه دارید.
شما را هم مبلغی جریمه می کنند
البته اگر اتوبان بوده باشه که جریمه هم ندارید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر مقصر شناخته شوید علاوه بر دیه که بیمه پرداخت می کند ، به مجازات حبس یا جزای نقدی محکوم خواهید شد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کارشناس تصادفات میزان قصور و درصد تقصیر شما را معین خواهد نمود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به علت کوتاهی و عدم مواظبت والدین کودک ، تقصیر باید 50 - 50 بشود
جهت توضیحات تکمیلی تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر بیمه داشته باشید هزینه دیه را بیمه پرداخت می‌کند اما با توجه به قتل غیر عمدی ناشی از تصادف رانندگی ممکن است مجازات حبس و یا شلاق داشته باشد که البته قابل تعلیق است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دیه را بیمه پرداخت میکند و احتمالا به پرداخت جزای نقدی محکوم میشوید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دیه توسط شرکت بیمه پرداخت میشه،6 ماه تاسه سال حبس دارد که معمولا تعلیق میکنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا می‌بایست پلیس راهور مقصر را مشخص نماید اگر شما قصور انجام داده باشید دیگه توسط بیمه پرداخت می‌شود

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. بیمه دیه را پرداخت خواهد کرد.
جریمه و حبس نیز دارد

امیرحسین محمدی پارسا

جناب آقای امیرحسین محمدی پارسا :

با سلام
حسب اطلاعات بیان شده از جانب شما جرمی قابل انتساب به شما نیست چراکه غیرعمد محسوب خواهد شد اما برای جلسات دادرسی به دادسرا و دادگاه احضار خواهید شد و در نهایت شرکت بیمه عهده دار دیه خواهد شد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
با توجه به نظریه کارشناسی، مقصر حادثه مشخص می شود.
بیمه دیه را پرداخت می کند و از جنبه عمومی ممکن است مجازات حبس یا جزای نقدی تعیین شود.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

پرداخت دیه با بیمه است و ممکن است جریمه یا حبس

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیازمند اظهارنظر کارشناس می باشد

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

دادگاه بررسی و محکومیت به پرداخت دیه و مدت زمانی حبس ولی درمجموع نظر دادگاه در حبس و تبدیل بستگی به شرایط و اوضاع متفاوت دارد
مشهد هستید د خدمتم 09155077604