مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از حساب بانکی

سلام یکی از دوستان بنده با اغفال همکارش 100 میلیون پول میزنند به حسابش بعد مدتی طرفی که خودش پول واریز کرده و هیچ سندی نداره رفته شکایت کرده که از من کلاهبرداری کردند و به زور پول از من گرفتن که اصلا اینجوری نبوده خود پرداخت کننده بانک رفته و به حساب پول زده حالا طرفی که پول به حسابش اومده میگه عودت میدهم ولی یک جا نمیتونم چند باری دادگاه رفتن و حکم با پرداخت یک جا شده با توجه به کارمند بودن ایشان و استشهاد محلی توان پرداخت یک جا رو نداره در خواست اعسار داده 2 بار رد شده و آخرین حکم اجرای احکام 10 روز فرصت داده وگرنه حکم جلب صادر میکنن چیکار کنیم که درخواست اعسار قبول کنن ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر عدم تمکن واعسارش در پرداخت یکجای محکوم به ثابت نشود باید یک باره پرداخت کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر با احضار شخص موافقت نشود می‌بایست تمام آن را به صورت یکجا پرداخت نماید