مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از برادر به دلیل آزار و اذیت

باسلام من یک دختر 28 ساله هستم الان برادرم 42 سالش هست و دقیقا 20 سال بیشتر است که به هرگونه مواد مخدر از جمله هرویین قرص های آلپرازولام متادون و هرچی که دستش بیاد مصرف میکنه و به مادرم و خودم آسیب جسمی میزنه وسایل خانه وشخصی مارا می‌دزدد و می‌فروشد چندین بار طلا داشتم دزدیده از دیگران هرطوری بتونه دزدی میکنه تا پول موادش در بیاد متاسفانه مادرم چون بی قید و شرط و بی منطق عاشق یک دونه پسرشه و همکاری نداره تحت هر شرایطی ازش حمایت میکنه امروز هم روی مادرم چاقو کشید که میخوام سرت رو ببرم و وگلوی من رو تا سر حد مرگ فشار داد نمیدونم چطور زنده ام! سوال من اینه در مملکتی که به زن ها هیچ اهمیتی قائل نمی‌شوند آیا من به عنوان انسان حق این رو ندارم به عنوان خطرناک بودن این آدم که تعادل روانی نداره برای حفاظت از جانم شکایت کنم و به مشکلم رسیدگی بشه؟ من از 19 سالگی کار میکنم و خرج خانواده ام میدم آیا حقم هست چون برادرم جنس مذکر هست هر بلایی خواست سر ما بیاره و ما سکوت کنیم آخر سر زیر دستاش بمیریم من با زحمت زیادی برای خودم گوشی خریدم اما گوشی من رو شکست خواهشا راهنمایی کنید بنده رو ما به سطوح اومدیم خواهرانم هم ساله ها شاهد این رفتارهای روان پریش و ضرب و شتم قرار گرفتن توروخدا کمک کنید.من باید چی کار کنم چون مادرم همکاری نمیکنه هیچوقت! با سپاس

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت اثبات امکان طرح شکایت وجوددارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورت داشتن مدارک و مستندات امکان‌پذیر است