مشاوره حقوقی رایگان - فروش کالای اقساط

عرض ادب
بنده قصد دارم دفتر فروش کالای اقساط بزنم با مغازه های مختلف کار کنم و سرمایه ان ها رو تامین کنم و جنس قسطی بفروشند

مثلا موبایل رو درنظر بگیریم اگر قیمت فروش نقد 10ت باشه... ما در فروش اقساطی 6 ماه سود قسط بندی را روی جنس بکشیم مثلا ماهی 5درصد( عرف موبایل) و درنهایت درقرارداد اینجور بنویسیم که موبایل به قیمت 13تومان باتوافق طرفین به فروش میرسد قسطی( اسمی از سود نمیاریم درقرارداد)و بابت تضمین پرداخت چک شماره... یا طلا... طبق قرارداد

خریدار در صورتی که چک هاش رو اجرا بگذاریم ایا میتونه شاکی بشود که نزول بوده یا قضیه ربا و این داستان ها خدانکرده؟

سوال دوم
بنده اگر بدون دفتر زدن با مغازه دارها کارکنم ایا این مشکلی داره؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای کار کردن به صورت انفرادی هم امکان‌پذیر است اما قوانین می‌بایست در هر صورت لحاظ شود