مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سود در فروش اقساطی کالا

سلام.
من از همکارم دو عدد گوشی خریدم با قیمت هر کدام 4 میلیون خریدم و مجموعا 8 میلیون تومن میشود. چون اقساط بود گفتند که دو برابر حسابش میکنیم و قبول کردم. چون قسطش مبلغ کمی بود و قرار بر این شد که اگر یک قسط عقب افتاد یک میلون جریمه آن بابت هر ماه باشد و من قبول کردم.
اما در این دست نوشته جریمه دیرکرد قسط را سود عنوان کرده و از من امضا و اثر انگشت گرفته ( من از روی اعتماد به او و صحبت ها دقت نکرده امضا کردم)
و این آقا فقط همان نوشته را از من دارد. من الان بیشتر پولش را دادم اما میگه که باید سود آن را هم که ماهی یک تومن است را تا الان بدهی.
ممنون میشم بفرمایید که آیا همان سودی که معین شده را از من میگیرند یا سود بانکی ؟
الان تقریبا 20 ماه شده است یا این که برگ قابل قبول هست. واقعا اعصاب من رو خورد کرده است.
خیلی ممنونم.

پاسخ ها :

بابک  پورقهرمانی کل تپه

جناب آقای بابک پورقهرمانی کل تپه:

سلام، تحت عنوان ربا شکایت کیفری بکنید.