مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

باسلام بنده نماینده شرکتی هستم که طبق قرارداد چکی به مبلغ600میلیون به عنوان ضمانت دادم اول سال402قراردادمالغوشدوشرکت ازمن خواست کالاهاروعودت بدم ومن هم باتاییدوتحویل شرکت برگردوندم الان چک ضمانت من روبرگشت زده وروش اقدام کرده واجرائیه گرفته من میتونم شکایت خیانت درامانت رومطرح کنم تاجلوش روبگیرم و مدارکم درخصوص تسویه حساب به دادگاه ارائه بدم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت اثبات، امکان محکومیت طرف وجوددارد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

با سلام ؛ در فرض سوال با لحاظ ارائه مدارک مربوطه می توانید .