مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی

زمین کشاورزی نسل در نسل از پدر بزرگم به ما رسبده الان یکنفر امده سهم الارث یکی از ورثه زمین مجاور را خرید در حالی که هنور ان ورثه افراز انجام نداده اند واین مدرک سهم الارث علیه ما شکایت و کل زمین ما را تصرف کرده و مرز چندین ساله ما را از بین برده ما سند مادر داریم و نیز در زمان انحصار وراثت در 20 سال پیش افراز زمین و تعیین سهم وراث در شورای حل اختلاف دادگاه و توسط کارشناس رسمی دادگاه نقشه برداری انجام شده به نظر تان چقدر شانس پیروزی در دادگاه را دارم با توجه به اینکه وارث واقعی زمین مجاور ادعایی ندارند و شکایت نکرده اند فقط این فرد که ورثه نیس و فقط سهم الارث خرید ادعا دارد

پاسخ ها :

حسین کریمی

جناب آقای حسین کریمی :

سلام
بدون اثبات مالکیت امکان طرح دعوای تصرف عدوانی کیفری وجود ندارد

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

زمین مشاعی یا همان زمینی که بین چند نفر بصورت مشترک می‌باشد هر کدام از وارثین یا شرکا میتواند به میزان قدرالسهم خود زمین را واگذار یا بفروش رساند.ولی تصرف زمین به اجازه تمام شرکت نیازمند است و امکان دخل وتصرف وجود ندارد