مشاوره حقوقی رایگان - اثبات جعل امضای چک

با سلام و احترام اگر از کسی بابت جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کردم چون روی حکم امضا جعلی کرد اما حاضر نیست چک را بیاورد برای خط شناسی و می‌گوید چک مفقود شده است قانون برای او چه تصمیمی می‌گیرد آیا نمی‌توانم جعلی بودن امضا را اثبات کنم دو شاهد هم بردم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
کارشناسی خط و امضا از روی کپی سند ، اصولا امکان ندارد مگر کارشناس بتواند از روی کپی سند نظر خود را اعلام نماید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

عدم ارابه چک قرینه بر کذب بودن ا علی ایشان است