مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

با سلام و خسته نباشید.شش ماه نفقه پرداخت نکرده ام که زوجه شکایت کردند و با توجه به پرداخت نفقه در روز شورا باز هم پرونده به دادسرا ارجاع شده.حدود 2سال از رای عدم تمکین میگذرد و بنده درخواست طلاق دادم و ایشان هم رای تمکین را اجرا نکرده اند.آیا با توجه به توضیحات در دادسرا کیفرخواست صادر میشود؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.اگر محکومیت تمکین قطعیت یافته وزوجه تمکین نکند، مستحق نفقه نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اقدام به دفاع نمایید درصورت اثبات عدم تمکین میتوانید منع تعقیب بگیرید