مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام وقتتون بخیر.من 11ساله ازدواج کردم همسرم بعداز کلی آزار روحی الان و حدودا 200گرم طلا از من توی زندگی گرفت و هربار خونه خرید دنگی به نام من نکرد حالا به من خیانت کرده پارسال خونه ای خریداری کردیم که وام زوجین داشت و سه دنگ سه دنگ شد.بعد از اینکه من متوجه خیانت شدم گفت سه دنگ دیگه رو به نامت میکنم خواهش میکنم کمکم کنید که چکار کنم که خونه رو بگیرم و بعد ها نتونه ادعای مالکیت کنه ؟درضمن وکالت بلاعزل به من داد تا منو ساکت کنه ولی میدونم چند وقت دیگه خونه رو به نام کسی میزنه.از شما خواهش میکنم منو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. سند را بصورت قطعی به نام خویش انتقال دهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی برای اظهارنظر دقیق باید بدوا مدارک لازم‌و نوع انتقال برسی شود
درصورت تمایل برای کسب اطلاعات دقیق تر از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید