مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

به حسابم 5 میلیون زدن وطرف حسابمو مسدود کرد رفتم پیگیری کردم فتا گفت مسدود کردن شماره کارتی که به حسابم پول زد شماره طرفو پیدا کردم زنگ زدم یارو گفت ازت شکایت کردم گفتم شماره کارت بده پولتو برگردونم قبول نکرد گفت بیا دادگاه
حتی مدرک دارم یارو با کارت خودش واز طریق اینترنت بانک انتقال داده
منم باوانت کار میکنم از9/19حسابم مسدود از کارو زندگی افتادم

به نظرتون منم شکایت کنم هم درمورد اتهام کلاهبرداری که بهم زده و هم درمورد خسارتی که بهم زد؟

ودرضمن من در اردبیلم اون طرف هم در مازندران ایا به مازندران باید برم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. ابتدا دردادگاه مازندران حاضر و دفاعیات خویش را مطرح کنید بعد از برائت اعاده حیثیت کنید