مشاوره حقوقی رایگان - کشف موتور سیکلت در منزل خالی از سکنه

بنده منزلی خال از سکنه در شهر بجنورد دارم که شخصی از بستگان با اجازه من به منزل من می‌آمد وبه دلیل ارتکاب جرم حکم جلب ورود به منزل بنده را برای ایشان داده بودند که بعد از مدتی که من در منزلم حضور داشتم مامورین جهت اجرای حکم جلب آمده وموتور سیکلت سرقتی در منزل من که به ایشان تعلق داشت توسط مامورین کشف وظبط شد آیا من می‌توانم از خود در مراجع قضایی دفاع کنم به چه نحوی لطفا خواهشمندیم راهنمائی کنید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله. به استناد مدارکی دال برعدم سکونت و امانی بودن منزلتان درید فرد از طریق شهادت شهود و…