مشاوره حقوقی رایگان - اعسار مهریه

سلام
دادخواست طلاق دادم حکم طلاق داده شده منوط به تعیین تکلیف مهریه
اعسار زدم قاضی بعد از حدود 1سال با چندین استعلام و دو نفر شاهد به دلیل مدیر عامل بودن در یک شرکت غیر فعال و داشتن یک کارگزاری فروش کود شیمیایی حکم تاجر بودن و عدم استماع داده اعسار داده
آیا اگر شرکت منحل کنم و کارگزاری را تعطیل کنم فرار از دین محسوب میشه
توضیح اینکه شرکت چهار سال پیش غیر فعال بوده و درآمد کارگزاری هم با داشتن شریک نفری حدودا 100 میلیون تومان در سال بوده است

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. نسبت به رای صادره تجدید نظر خواهی کنید