مشاوره حقوقی رایگان - معامله

باعرض سلام
بنده معامله ای انجام داد به مبلغ یک میلیارد خریدار پس از نوشتن قولنامه که در آن مبلغ 300 میلیون چک نقد داده و 650 میلیون قرار بوده ماشین بده ومابقی هم چک در تاریخ مهظر بده این ها نوشته شد اما داخل قولنامه نوشتن 650 پرداخت شده با اینکه ماشین رو بهانه کردن تحویل ندادن الان خبری ازشون نیست 20 درصد هم ضررزیان نوشته شده درصورت عدم انجام تعهد و یا فسخ بین طرفین
الان من اقدامی باید انجام بدم یا خیر؟
300 میلیون پرداخت کردن مابقیش رو نه پول نه ماشین تحویل ندادن و بهانه مختلف دارن که چک بدیم یا فسخ کنیم ممنون میشم دقیق راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورتیکه نمیخواهید از حق فسخ استفاده کنید، دادخواست مطالبه وجه والزام به ایفا تعهدات دهید