مشاوره حقوقی رایگان - قرار منع تعقیب

سلام . ببخشید برای پرونده ای که فردی فقط از سر لجبازی بعد از
گرفتن قانونی حق م از اون ازم تحت عنوان توهین و مزاحمت شکایت کرده و هیچ مدرکی هم نداشته و واقعا هم کوچکترین توهینی از طرف من صورت نگرفته قرار منع تعقیب صادر شده و تمام( هیچ ابلاغیه ای هم برام نیومد . فقط یه آس ام آس تشکیل پرونده).
میخواستم بدون این قرار منع و پرونده در پرونده های بنده میمونه ؟یعنی در آینده اگر توهینی یا دعوا یا مسئله ای در دادگاه های کشور برام پیش بیاد مثلا یه نزاع جزئی قاضی اون پرونده می‌تونه این پرونده منع تعقیب شده رو ببینه ؟یا احتمال داره اصن رجوع کنه به چنین موردی ( یه شکایت واهی بدون مدرک رد شده )؟
جواب برام مهمه . تشکر