مشاوره حقوقی رایگان - انباری

سلام بنده یک واحد آپارتمان 7سال پیش خریدم قبل از بنده شخص دیگری مالک بوده حالا فهمیدیم انباری شماره 3 از دیگر انباریها بزرگتر هسته را مالک ساختمان که واحد یک را دارد جای انباریها را به دروع عوص کرده وزیر داگ را داده به بنده کوچکتر هم هسته اول گفت با مالک قبلی عوض کردم مالک قبلی را دیدم گفت دوروغ میگه از اول جابجا کرده ضمنا انباری بنده داخل سند م میباشد آیا تصرف عدوانی میباشد متشکرم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید بابت خلع ید شکایت کنید

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

به سندرسمی منزل مراجعه کنیدببینید کدام انباری در سند شما ثبت شده... در صورت اختلاف وناقض ابتدا با اظهارنامه از طرفتان مطالبه کنید و در صورت عدم تمکین دادخواست حقوقی بدهید.