مشاوره حقوقی رایگان - دادن افت قیمت

با سلام من ماه پیش تصادف کردم و مقصر شناخته شدم . زیاندبده به من گفت که نسبت به نتیجه کروکی اعتراض نزنم که افت قیمت ازم نگیره . منم نزدم ولی الان ازم شکایت کرده و افت قیمت میخواد . منم 20سالمه ن جایی کار میکنم که درآمد ثابت داشته باشم . ن ماشین برای خودمه که بخوان توقیف کنن نه از خودم اموالی دارم ینی درکل توان دادن افت قیمت ندارم . خواستم بدونم دادگاه چه حکمی صادر می‌کنه ؟؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

سمیّه اسکندری

سرکار خانم سمیّه اسکندری :

شما در صورت وجود سایر شرایط ،محکوم به پرداخت افت قیمت خودرو خواهید شد،اما می توانید دادخواست اعسار جهت قسط بندی محکوم به تقدیم نمایید.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود قانونا میتواند بگیرد بعدا دادخواست اعسار بدید