مشاوره حقوقی رایگان - آلودگی صوتی،مزاحمت،عدم استفاده از حق مجدد

سلام من طبقه سوم هستم،همسایه طبقه اول ازم شکایت کرده که چرا دیر وقت توی خونه راه می روید من از خواب می پرم،شورای حل اختلاف هم رفتیم،ما را محکوم کردن که راه رفتنتون را اصلاح کنید یواش تر راه بروید،راه رفتن شما باعث آزار همسایه می شود ساعت 12 شب به بعد توی خونه راه نروید،بعد به ما گفتن اگه دادگاه برویم به نفع مانیست،
آیا راه رفتن توی خونه نصفه شب باعث بیدار شدن همسایه می شود جرم محسوب می شود