مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجه

سلام،،عرض خسته نباشید وکلای عزیز
حدوده 18 ماه قبل خانومه اینجانب
(زوجه)اوایل زندگی مشترک بعد از عقد
مبلغ 80 میلیون تومن را به حساب بنده واریز کرده است که به عنوان کمک به زندگی مشترک و همینطور با رضایت کامل آن را بذل و بخشش کرده است که در این مورد شاهداتی هم دارم،اما الان که بینمون اختلاف به وجود آمده است جهت پس گرفتن مبلغ خود شکایت کرده است و تنها مدرک آن پرینت بانکی متعلق به آن زمان است،،،آیا دادگاه مبلغ انتقالی را از من پس میگیرد یا بذل و بخششی که کرده مورد قبول است.لطفا راهنماییم کنید که چیکار کنم ممنونم مچکر

پاسخ ها :

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام قابل پیش بینی بصورت دقیق نیست اگر قرض بودن این مبلغ را اثبات نمایند میتوانند مسترد کنند