مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

سلام من پدرم فوت کرده و خونمون قولنامه ای هستش که نصفش بنام پدرم و نصفش بنام مادرم ، در قولنامه خونه یک طبقه قید شده ولی ما سال پیش طبقه دوم ساختیم ، حالا میخواستم بدونم که اگه کارشناس واسه قیمت گذاری ملک بیاد واسه انحصار وراثت خانه یک طبقه قید میشه یا دو طبقه ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ ها :

سمیّه اسکندری

سرکار خانم سمیّه اسکندری :

درود در هر صورت مرحوم پدر شما سه دانگ از دو طبقه رو مالک بودند در نتیجه کل ملک قیمت گذاری میشه و نصف اون قیمت در نظرگرفته میشه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در نظریه کارشناسی، خانه دو طبقه لحاظ خواهد شد.