مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه

سلام خسته نباشید
بنده 1سال واسه کسی کار کردم و چون به صاحب کارم اعتماد داشتم یه قرعه کشی 40میلیون تومانی ازش برداشتم و برج 8سال1402 به اسم بنده درامد وقرار شد که باهاش یه کار شریکی بزنیم ولی به دلایل مالی مجبور شدم که استعفا بدم از کارش حالا صاحب کارم نه پول قرعه کشی رو بهم میده و نه لباس های که باهاش شریکی تولید کردم من بابت قرعه کشی هیچ مدرکی ندارم که ثابت کنم بهش پول پرداخت میکردم چون خودش بابت قرعه کشی ماهیانه از حقوق بنده کسر میکردند حالا میخواستم بدونم که میتونم ازش شکایت کنم و به جای میرسم یا نه؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بابت کسر پرداختی ها در اداره کار شکایت کنید

زینب جوام

سرکار خانم زینب جوام :

با سلام اگر فاکتور ندارید با توجه به هزینه ای که از حسابتون کسر میشد یا با شهادت شهود ثابت کنید اگر هیچ مدرکی ندارید بعید است به نتیجه برسید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بابت کسری پرداخت حقوق می‌توانید از طریق اداره کار اقدام به شکایت نمائید.