مشاوره حقوقی رایگان - صدور حکم مخالف هم با موضوع تایید فسخ قرارداد

سلام فروشنده با برگشت چگ 1مانده به اخر پس از توافق شفاهی درحضورشهود به تنظیم سندرسمی و دریافت مابقی ثمن معامله درمحل دفترخانه شکایت تاییدفسخ برعلیه بنده طرح بعلت احرازتوافق شفاهی واقدامات بعدی تشریفات قانونی تنظیم سند و.... حکم بی حقی فروشنده صدوردورای تجدیدنظرخواهی فروشنده ضمن تجدیدنظرخواهی حکم قطعیت میابد متاسفانه فروشنده با برگشت چگ اخر مه بنابراستردادوعودت برخلاف مفاد مبایعه نامه کتبی وحکم سابق محدداطرح شکایت تاییدفسخ نموده که حکم ردشکایت با امرمختومه صادرودرپی اعتراض فروشنده بعلت تفاوت چگهاجهت رسیدکی ماهیتی اعاده متاسفانه بعلت جابجایی قضات حکم به تاییدفسخ صدوررای رغم تجدیدنظرخواهی با اشتباهات فاحش تجدیدنظرتاییدمیکردددرمرحله 477میباشم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم و ضروری است که آراء صادره مورد مداقه قرار گیرند.