مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین شخصی توسط زمین شهری به بهانه واقع شدن در حریم رودخانه

با سلام.اجداد بنده در حدود 45سال قبل دارای زمین در ورودی شهر و در فاصله حدود 100 متری از رودخانه و سیل بند بوده و در چندین سال قبل مقداری از زمین توسط مالکین به شرکت تعاونی زیرمجموعه جهاد کشاورزی شهرستان فروخته شده است و مابقی زمین که در همان امتداد زمین فرخته شده می‌باشد توسط زمین شهری تصرف و مشخص گردیده بعد از چند سال زمین موصوف به اداره میراث فرهنگی واگذار و بعد از آن به اشخاص حقیقی فروخته شده و برای آن سند نیز صادر گردیده است که اسناد مالکیت در دست می‌باشد آیا تصرف زمین از اشخاص حقیقی به نفع دولت و نهایتا فروش به اشخاص حقیقی امکان پذیر می‌باشد لطفا راهنمایی کنید که از کجا موضوع را پیگیری کنم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوالات استخدامی امور اداری تامین اجتماعی شهرداری و نظام وظیفه و اداره کار خارج از تخصص استسوالات استخدامی امور اداری تامین اجتماعی شهرداری و نظام وظیفه و اداره کار خارج از تخصص است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی می‌باشد