مشاوره حقوقی رایگان - حق حبس زوجه

سلام
من در دوران عقد هستم و به دلیل اختلافات از حق حبس خودم استفاده میکنم. اگر شوهرم از دادگاه اجازه ازدواج مجدد بگیرد برای من حق طلاق ایجاد می‌شود؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نظر هیئت عالی
از آنجا که زوجه بر مبنای اختیار قانونی از حق حبس خود استفاده کرده است، لذا شرط عدم تمکین مقید در قانون حمایت خانواده، محقق نگردیده و همان‌گونه که در نظر اکثریت استدلال شده، صدور رأی مبنی بر اذن زوج به ازدواج مجدد، مشروط به آن است که زوجه بدون مانع مشروع و قانونی از انجام وظایف خود امتناع نماید. و نظر به این‌که زوجه از حق قانونی خود استفاده کرده است لذا درخواست تجویز ازدواج مجدد زوج در فرض سؤال قابل پذیرش به نظر نمی‌رسد و نظر اکثریت تأیید می‌شود

سمیّه اسکندری

سرکار خانم سمیّه اسکندری :

درود.در صورتی که ازدواج مجدد رو انجام بدهند و عدالت رو رعایت نکنند با اثبات این موضوع می توانی طلاق بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر حق طلاق ایجاد نمیشود اما تحت شرایطی میتوانید طلاق بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در فرض موجود با توجه به اینکه از حق حبس استفاده می‌نمائید قابلیت أخذ حکم الزام به تمکین و در نهایت أخذ گواهی نشوز وجود ندارد تا موجبی برای ازدواج مجدد فراهم شود.