مشاوره حقوقی رایگان - حضور خواهان در دادگاه دفتر غیبت صادر کرد

پرونده حقوقی برای ابطال قولنامه بلاعزل وکیل(پدرم هستش)هنوز جایگاه بنزین افتتاح و بهره برداری و هنوز موافقت بهره برداری(پایان کار)نگرفته بودم.یک سال بعد گرفتم پایان کار را)محضری تبانی و روی اعتماد و امین وکالت کاری بلاعزل سفی1د امضا گرفتند دفتر هم امضا کردم نمیدونستم بخاطر چه هستش و نمی‌دانستم محضری میریم چون ازصحبتش نبوده از قبل که حرفی بزنیم از سال 77 بنده این وکالت ندیدم تا حالا که اردیبهشت22 ماه1402 ابلاغ به انتقال سند که مالک منابع طبیعی هستش بنده اجاره ثبت محضری دارم بنده روز جلسه حاضر بودم وکیلو نماینده منابع طبیعی حاضر نبودش قاضی فرمودش جلسه بعدی از منابع طبیعی دعوت میکنیم و اشتباه از دفتر بوده و بعدش دفتر غیبت فرستاده و بدون اجازه بند به تجدیدنظر استان فرستاده دفتر راهنمای کنید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سؤال به شکل نامفهوم بیان گردیده شده است. شایسته است پرسش خود را با رعایت قواعد نگارشی به شکل شفاف و مفهوم بیان نمائید.