مشاوره حقوقی رایگان - در مورد قیومیت پدر محجور

باعرض سلام سال قبل همین موقع پدرمنوخواهروبرادرهای متاهلم باوجودداشتن خانه پولشو گرفته وجلوی مسجدو لش کرده بودندکه سکته کرده بود آلزایمرد اشت وصاحب مسجدباکمک دوستش برده بودنش سالمندان ومابعدگشتن پیداش کردیم خواهربزرگم از3تاخواهرومادرم نگهداری میکندوخرجمونوایشون میده ودرمنزل خواهرم زندگی می‌کنیم. پدمحجورم توانایی اداره مال وحقوقشونداره وهمین یه حقوق بازنشستگی وداره خواهرم وکالت پدرمو رفت وقیمش شدوامابرادربزرگم متاهل ازمشهدباوجودداشتن زن و3تافرزندامده ادعای نگهداری پدرراداردوحتی ازسالمندان بیرون آورده وکارتهای بانکیشوگرفته وادعای نگهداری‌ داره اماهمین برادرم توابمیوه پدرسم ریخته وقصدکشتنشوداشت ورهاش کرده بوددرقوچان چگونه می‌تواند خواهرم قیومیت حجریت پدرموبگیره ودرضمن حق وحقوق زن و3تادخترمجردراهم بگیردودراین زمانه خرجهاگران وحق وحقوق مادرو3تاخواهرموچگونه بگیرم ایاشکایت کنم برای برادرم بدون اجازه پدرمریض راازسالمندان برده وخواهربزرگم که وکیلش بوده خبرندادند. چگونه جلوی سواستفاده ازکارت حقوقیشوبگیرم تابرادرم که هدفش فقط پوله موفق نشود. حق وحقوق مادرم و3تاخواهرام پایمال نشه لطفاراهنماییم کنید.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اطلاعات ناقص است با مشاوره تلفنی در قسمت مشاوره تلفنی سایت با بنده صحبت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی می‌باشد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم دادخواست نصب قیم به ادا ره سرپرستی مطرح کنند