مشاوره حقوقی رایگان - افتادن داخل گودال فاضلاب در پیاده رو بدون علائم

سلام.امروز از محل کار بسمت خونه میرفتم که ناگهان در پیاده رو داخل حفره فاضلابی که فاقد دریچه وعلائم بود افتادم ودچار آسیب دیدگی شدید شدم آیا میتوانم از ارگان یا شخصی شکایت کنم؟آیا نتیجه ای دارد؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

با توجه به اینکه حفظ و نگهداری حفره های فاضلاب با شهرداری است صدرصد میتوانید دادخواست مطالبه خسارات ناشی از افتادن در چاه فاضلاب شهر در دفاتر به طرفیت شهرداری بدهید