مشاوره حقوقی رایگان - طلب

من باواسطه یه بابایی به یکی پول دادم که بره جریمه منوپرداخت بکنه من داخل بیمارستان بستری بودم ومن هی به اقاواسطه زنگ میزنم میگه انشالله حله ومن نزدیک یک ملیاردوچهارصدملیون براش واریزکردم خودش هی بهم میگفت برای من دلاروسکه تهیه بکن من هم اصلان نفهمیدم منظورش ازدلاروسکه چیه تافهمیدم منظورش که من دیگه مدرکی نداشته باشم ازش ومن برای این نامردپول انتقال دادم و دیگه جواب تلفن منوندادومن شکایت کردم وتاحالااحظاریه برای این اقانفرستادن

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست مطالبه طلب به جهت ایفا نارو مطرح شود

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. پرونده خویش را پیگیری کنید. به استناد مدارک واریزی احتمال نتیجه بالاست