مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج با تبعه عراقی

سلام. وقت بخیر . من مطلقه هستم الان میخوام با یه پسر عراقی ازدواج کنم. ولی بهش نگفتم. ایا موقع ازدواج ممکنه مدارکی بخوان که اون متوجه بشه من مطلقه بودم ؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

تدلیس در ازدواج است
و
با صداقت موضوع را پیش ببرید
به هرحال ممکن است بکارت یا عدم ازدواج برای برخی اشخاص مهم بوده و
موجب مشکلات بعدی شود

رضا علمداری

جناب آقای رضا علمداری:

درود بله . ضمن اینکه عدم بیان حقیقت در خصوص تجرد و تاهل سابق شما از موارد فسخ نکاح میباشد و طرف مقابل میتواند یک طرفه به عنوان فریب در ازدواج نکاح را فسخ و از پرداخت مهریه و سایر حقوق امتناع نماید .