مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کیفری

باسلام وخسته نباشید من پارسال زمینی را خریداری کردم که فروشنده مشخصات زمین
نوشته تفکیکی ولی در قسمت حد وحدود نوشته که بعداز نقشه برداری وهنوز زمین به من تحویل نداده اند وفروشنده صلح نامه از پدرش دارد که در ان قید شده حد وحدود زمین بعد از واگذاری مشخص میشود.چگونه میتونم ثابت کنم که حق فروش نداشته واصلا کیفری میتونم شکایتش کنم که پولمو به نرخ روز بگیرم ضمن اینکه اون منطقه هنوز اصلاحات ارضی نشده است

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک است با مشاوره تلفنی بهتر میتوانیم کمک کنیم

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم مسائل ملکی از لحاظ حقوقی حساسیت بالایی دارند جهت جلوگیری از هدر رفتن وقت و هزینه خود بهتر است مدارک رویت شود