مشاوره حقوقی رایگان - بازداشت ملک برای مهریه

با سلام.بنده پارسال برج 9 یک اپاراتمان از اقایی خریدم ک قولنامه و وکالت رو بنام من زدند.اون اقا هم که معامله گر بود یک ماه قبلتر از خانمی به همین روال خرید کرده بود.اون خانم هم این اپارتمان را سال 93 بجای مهریه از اقا علی گرفته بوده ک علی اقا با وکالت بهشون داده بود.امسال رفتم برا سند که بنامم بزنم بهم گفتند ک دو مورد بازداشت از همسر دوم علی اقا روی سند هست به تاریخ برج 10 پارسال و برج 5 امسال و به نفع زن بازداشت شده.هیچ کس از این اقایان جوابگو درست و حسابی به من نیست‌.وکیل هم میگه بابد اعتراض ثالث اجرایی بزنی.کل پس انداز من جوان همین اپارتمان خست که الان دچار این مشکل شده و دارم سکته میکنم بخدا.ایا میشود جلوگیری کرد از این کار؟

پاسخ ها :

رضا علمداری

جناب آقای رضا علمداری:

سلام . موضوع رو کمی گنگ توضیح دادید و به نظرم با مشاور تلفنی بهتر نتیجه و جواب بگیرید . اما اگر روالی توضیح داده باشید صحیح باشد و وکالت زن اول علی آقا کامل باشد که با توجه به انتقال های بعدی اینجور به نظر میرسه ، شما میتوانید با ارائه مستندات و ورود ثالث هم جلوی اجرای حکم را بگیرید و هم به دلیل تقدم در تاریخ معامله اقدامات زن دوم آقا علی را کم لن یکم نمایید . انشاالله نتیجه میگیرید و نگران نباشید .

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. راهنمایی وکیل محترم به شما صحیح است،احتمال نتیجه گیری دارید