مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام بنده معامله انجام دادم سنگ نمای ساختمان فروختم به فرد دیگری از ایشان مدرک کتبی که چک باشه یا سفته یاقرارداد ندارم ولی پیامک که بامتن نوشته شده اقا من با شما معامله کردم ودو تا شاهد وفلم دوربین که توسط ایشان سنگ هارو انتقال داده مدرک موسق حساب میشه متونم طرح دعوا مطرح کنم ممنون میشم

پاسخ ها :

رضا علمداری

جناب آقای رضا علمداری:

با دو شاهد به عنوان ادله اثبات نتیجه خواهید گرفت . وجود فیلم و ... نیز به عنوان قرینه کمک خوبی خواهند بود پس اقدام حقوقی نمایید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس شاهد و پیامک ها دادخواست مطالبه وجه دهید