مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد

سلام وقت بخیر
منو همسرم چند ساله باهم اختلاف داریم و خونه رو ترک کرده شرط گذاشته مهریه تو حلال کن تا طلاقت بدم برا نفقه شکایت کردم 4ماهه که نداده بعد دائم از رابطش با زنای دیگه صحبت میکنه روزانه اس ام اس میده عقد موقت داشتم و شرعی میتونم صیغه کنم و فلان من با استناد به پیاماش میتونم درخاست طلاق بدم اصن چجور میتونم ازش جدا شم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. تحت شرایطی بله. موضوع نیازمند بررسی ومشاوره است

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دادخواست مطالبه نفقه بدیم حکم جلب بگیرید بعد دادخواست طلاق بدهید.همچنین درصورتی که بیش از6ماه هس منزل رو ترک کرده میتونید طلاق بگیرید