مشاوره حقوقی رایگان - حقوق سربازی

سلام عرض ادب واحترام وخسته نباشید خدمت شما. بنام خدا من م. سرباز کلانتری ... زاهدان هستم. 30 آذر حقوقم رو کلا یک میلیون هشتصدهزارتومن واریز کردن از طرف بانکداري ستادکل نیروهای مسلح. خیلی خیلی کم برام انتقال دادن حقوق من پنج میلیون هشتصدهزارتومن بوده چرا و به چ دلیل کم بریزن. بخدا قسم سربازهای کلانتری ... دارن با جونشون بازی میکنن توروخدا رسیدگی داشته باشید. من هزارروپنصد کیلومتر راه زدم اومدم زاهدان این همه راه از پیش خونوادم دور از همه چیم دور و ازهمه بدتر دارم با جونم بازی میکنم. اگه میشه بقیه حقوقم رو واریز کنن کی میتونه توی شهر غریب با یک میلیون هشتصدهزارتومن تا سرماه زندگی کنه. واقعا نداریم اگه داشته باشیم هیچوقت اینجا پیام نمیدیم و اعتراض نمیکنیم وقتی ک همه چی درست حسابی انجام بشه خب همه میتونن حداقل با حقوقشون یک چیزی بگیرن برای خودشون. من با این پولی ک واریز کردن چجوری تا سرماه زندگی کنم شما بگو. خدا جای حق نشسته

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع را از طریق یگان خدمتی پیگیری کنید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. در اینجا کسی از یگانها حضور ندارد. از طریق نظام وظیفه و یگان خود پیگیری کنید