مشاوره حقوقی رایگان - تصادف کردم مقصر بودم

سلام وقت بخیر ببخشید من تصادف کردم مقصر من بودم مدرک چون یکی داشتم فقط من مدرک دادم ایشان بعد از توافق پول رو که گرفته مدارک رو نمیده و با کروکی میخواد از بیمه من هم استفاده کنه من باید چکار کنم؟ تو پیامم میگه من کارشناس خودم هست آشناس بیشتر میزنه و اینکه ماشینش هیوندا 2014 هست با اینکه من دانشجو هستم و منبع درآمد ندارم میتونه خسارت افت قیمت بگیره با مدل ماشین که 2014 هست من میتونم شکایت کنم خیانت در امانت ؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر خساذ را پرداخت کرده اید به بیمه اطلاع دهید . به مدل های که 5 سال گذشته باشد افت شامل نمی شود . در ضمن چون برند ماشین خارجی است و احتمالا قیمت نامتعارف داشته باشد خسارت به میزان قیمت متعارف محاسبه می شود