مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب برای اجرای احکام؟

با سلام در پرونده کیفری مواد مخدر قاضی محترم بعد از ارائه دادن حکم نهایی دوباره دوستم برای تخفیف مجازات وکیلش اقدام کرد پیامک پرونده ثبت مجدد شد اومد برای 12/22دوباره تاریخ دادرسی خورده قرار اعدادی صادر شد و چون پرونده شهرستان بوده نیابت دادن به مرکز استان که محل سکونت ماست (نیابت قضایی) نهایتاً امروز 9/3٠با حکم جلب صبح اومدن جلوی در منزل من و دوستم و ریختن تو خونه شانس که ما نبودیم حالا میخام بدونم آیا برای اجرای حکم حکم جلب صادر میشه چون شلاق هم داریم در پرونده یا مورد دیگه هستش چون الان با وثیقه بیرون بودیم حدود یک ساله لطفا کمکم کنید و راهنمایی
با تشکر

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

اجرای احکام ابتدا ابلاغ میکنه که جهت اجرای حکم حاضر شوید ودرصورت عدم حضور حکم جلب صادر میکند

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می بایست مطابق حکم قطعی اجرا صورت گیرد اگر خود را معرفی ننمایید وثیقه به نفع دولت ضبط می شود . لیکن مانع اجرای حکم نیست.