مشاوره حقوقی رایگان - ردیابی گوشی گمشده

سلام وقتتون بخیر باشه خسته نباشید عذر خواهی میکنم بنده یک سوالی داشتم ممنون میشم اگر که راهنمایی بفرمایید جسارتا من یک عدد گوشی رو که برای بچه م خریدم و حدود یک هفته بود که دستش بود و قبلاً هم کلا یکی دوبار سیم‌کارت داخلش بود و باهاش صحبت شده بود و بعدش سیم‌کارت رو در آوردیم و به خانه باغ یکی از دوستان رفتیم که اون شب اونجا گوشی گم میشه و فرداش هرچقدر گشتیم پیداش نکردیم الان گوشی اگر که روشن باشه ولی سیم‌کارت داخلش نباشه راهیی برای ردیابی ش هست که بتونیم پیداش کنیم ؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله. از طریق اپراتورها درخواست ردیابی دهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سریال گوشی را به رد یابی سایت همیاب ارسال نمایید رد یابی می شود . شماره اخرین سیم کارت را نیز اعلام کنید .